30 siječnja 2011

Fantastični Kadeti


Obje ekipe kadeta odigrale su odlično, u stvari maestralno.
Prvo je na teren izašla "prva" momčad i održala lekciju malog nogometa TOP-u. Briljirali su svi, bez iznimke. Utakmica puna odličnih poteza i prekrasnih golova, ali krajnji rezultat ne znam, nekih 4-5 komada u plusu.

Nakon "prve" istrčala je "druga" momčad i pokazala kako se karakterno igra do zadnje sekunde utakmice, tako da su zaslužili da ih se više ne naziva Bestovje 2 ( moj prijedlog je Bestovje 1+ )
Nakon dobrog prvog poluvremena i vodstva 3:1 protiv favorita iz Novaka, početkom drugog poluvremena neobjašnjiv pad, Novaki se bude, mi malo zbunjeni i za koju minutu već je 5:3 za Novake. I kada su svi mislili da je na pomolu još jedan bolan poraz, Martin Milobara skuplja ekipu na centru i poziva na završni juriš i borbu do zadnje kapi krvi!!! Ekipa ga, za divno čudo, sluša i buđenje kreće; Bratanić brani tri lopte u stilu Cesara iz Intera, Milobara rukovodi obranom kao Lucio, a Kovač, Godler, Slavek i Dubravec igraju partiju godine, kulminacija utakmice dolazi 10-ak sekundi prije kraja kada Godler buši mrežu, balon i šalje loptu do Bregane, a za nas na semaforu piše: 6:5

Bravo Kadeti, bravo Nino Brezić

Nema komentara: