05 prosinca 2010

Zima, a mi 100 km/h !!


Iako je sezona po svim kategorijama završila, te iako je teren okovan snijegom i ledom NK Bestovje radi punim pogonom. U subotu se nastavila zimska liga u HORTI sportskom centru, limači i prstići odigrali su svoje zadnje utakmice po skupinama i idući vikend na rasporedu su četvrtfinalni susreti.

Pioniri i dalje marljivo rade sa Filipom, također u HORTI-u, dok su najaktivniji kadeti i juniori;
  • Juniori i kadeti su u subotu odradili još jednu turnir partiju nogometa na umjetnoj travi. Ugodno je iznenadio Fila, sa pregršt golova i majstorija malog nogometa, a pogotovo ostaje u sjećanju majsorija kada je složio gospodina kojega ću imenovati sa Gospodin T, da mu ne bude neugodno. Na nogometu nas se kupilo opet 20-ak što je za svaki respekt
  • Nedjeljno jutro donjelo je tradicionalni susret kadeta Bestovje- Kustošija, također po turnir principu, sa četri ekipe na umjetnoj travi. Žalosti, što kadeti opet pokazuju neodgovornost te ih je 10-ak neopravdano izostalo. neću ih imenovati jer već svi znaju o kome se uvijek radi !!!! Kod mene, u juniorima, takve stvari ne bi prošle, po cijenu prestanka treniranja pojedinaca... ali da napišem i par riječi o utakmicama... u stvari dovoljna je jedna rečenica: Marinu iz Kustošije se još vrti u glavi !!!
KADETI I JUNIORI, VIDIMO SE U SUBOTU U 16:40 NA STAROM MJESTU !!

SVI KOJI NISU PODMIRILI SVOJA DAVANJA ZA NOGOMETNI TERMIN, SUBOTA JE ZADNJI DAN ZA RIJEŠAVANJE RAČUNA, U PROTIVNOM, SVI KOJI NE PODMIRE SVOJE OBAVEZE NEĆE MOĆI NASTAVITI SA ZIMSKIM IGRANJEM !!

3 komentara:

Anonimno kaže...

NA KOGA SE MISLI OVO "GOSPODIN T"?

Gospodin T. kaže...

nitko nikad nece saznat

Anonimno kaže...

Hello there! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme
or plugin that might be able to fix this problem.
If you have any suggestions, please share. Many thanks!


Also visit my website ... how to lose belly fat