27 lipnja 2010

4. Turnir mlađih pionira Bestovje 2010 FINALNI DAN




Završio je 4. turnir mlađih pionira Bestovje 2010 koji je zasluženo osvojila ekipa NK Kustošija, ali krenimo od početka. U jutarnjim utakmicama polufinala Kustošija ja pobijedila Jarun tek nakon izvođenja udaraca sa 11. metara, dok je Vrapče uvjerljivije prošlo do finala pobjedom protiv Brezovice 3:1.
U utakmici za treće mjesto Jarun je pobijedio Brezovicu 1:0, a onda je slijedilo veliko finale.

Sa posebnim ponosom ističemo da je finalnu utakmicu sudio gospodin Dalibor Mlakar ( pomoćnici Brezić i Golubiček ), sudac sa A liste prve Hrvatske nogometne lige, kojem se i ovim putem još jednom zahvaljujemo od srca

Što se tiče tijeka finala Vrapče je vrlo rano povelo 1:0 i dugo držalo Kustošiju podalje od svog gola, ali do kraja susreta Kustošija uspjeva izjednačiti i nakon 90 minuta utakmica završava rezultatom 1:1.
U udarcima sa 11 metara momčad Kustošije je imala raspoloženijeg golmana koji u trećoj seriji maestralno skida loptu iz donjeg desnog kuta i tako svojoj momčadi donosti pobjedu na turniru.

Nadamo se da smo na sve ekipe ostavili dobar dojam, da su svi zadovoljni našim gostoprimstvom, te da se opet vidimo i iduće godine.

Zahvaljujemo se svima koji su pomogli da se ovaj turnir održi, od sponzora do dobrih ljudi Bestovja koji su neumorno radili sva tri dana kako bi se svi osjećali kao u svom dvorištu.

Rezultati završnice:

1/2 Kustošija - Jarun 1:1 ( 6:5 )
1/2 Brezovica- Vrapče 1:3

Utakmica za treće mjesto:

Jarun - Brezovica 1:0

FINALE:

Kustošija - Vrapče 1:1 ( 4:3 )

Vidimo se u Bestovju !!!!

1 komentar:

Anonimno kaže...

Sve pohvale za organizaciju, bio nam je to lijepo proveden vikend!

Pozdrav s Jaruna!