15 veljače 2010

Treninzi juniora se nastavljaju...

Nakon tri tjedna napornog i dosadnog rada završili smo pri dio priprema. Završetak prvog dijela priprema je zaključen u velikom stilu rugby utakmicom sa seniorima, koji također nabijaju snagu i kilometre oko jezera. Friških 20-ak centimetara snijega bio je veliki izazov za sve i trening ovog tipa bio je i više nego koristan. Iako se očekivalo da će igra potrajati do duboko u noć, već nakon 15-ak minuta počeli su prekidi za uzimanje zraka, a cijela igra je završila nakon 30-ak minuta. Ekipi koja zadnje vrijeme, točnije od dana kada je zapao snijeg, a ne posjećuje trening upućujem zadnji poziv da se prihvate posla jer Bestovje konačno ima solidan broj juniora i svaki igrač s manje od 50% treninga neće konkurirati za prvi sastav, bez obzira na kvalitetu i staž u klubu.
Da ovo ne bude prozivanje nemarnih, ponovo ću pohvaliti najvrijednije: Tomič, Đurđević, Anić, Jurčić, Kurtušić, Fresl, Herceg i Mihajlović. Dečki odrađuju odličan posao i očekujem da se ostali prikljuće vodečoj osmorki, a prvenstveno tu mislim na Kemu, Tušeka, Lovrića, Tubu i Žanića.
Za pohvaliti je i nastup naših juniora za prvu momčad na prijateljskoj utakmici. Svi su odigrali jako dobro i od njih očekujemo da tako i nastave (Herceg, Jurčić, Rebrović).
Ovom prilikom najavljujem da bi u juniorskoj ekipi kapetanska vrpca mogla promijeniti vlasnika, jer prema pouzdanom izvoru dosadašnji kapetan Karlo Gržan u toplini svoga doma ne sjedi za radnim stolom i u rukama ne drži knjigu kako je prezentirao treneru, već suprotno, u rukama drži upravljač daljinskog od TV-a, a radni stol je zamijenio ugodnim trosjedom, što je vrlo neugodno saznanje o "našem kapetanu".
Pozivam vas da svojim komentarima ili glasovima u anketi predložimo trebamo li novog kapetana ili je Karlova lijenost samo trenutna i za očekivati je da se oporavi nakon posjeta Garešnici (znamo da je to grad olakšanja).

A.B.

2 komentara:

Anonimno kaže...

a di su slike???xD

Anonimno kaže...

ajde ajde biće slike. nisam mogao taj dan jer je nekaj štekalo. stavim prvom šansom.

Turči