31 ožujka 2008

NK Zdenčina - NK Bestovje 2-5 - Tenšek i Avsec torpedirali Zdenčinu

NK Zdenčina - NK Bestovje 2-5
Gledatelja: 50
Teren: dobar
Vrijeme: nek nam uvijek tak bilo
Strijelci: 0:1 Avsec (Turčinović), 0:2 Borić, 1:2 Bušić, 1:3 Avsec (slobodni udarac!), 1:4 Tenšek, 1:5 Tenšek (Avsec), 2:5 Kegljević

NK Bestovje
Antolić, Đukić (65. Karažinec), Turčinović (68. Kaurinović), Kurtušić, Jager, Đaković, Lukač, Milković, Tenšek, Avsec, Borić (68. Stojanović)
trener: Vladimir Gržan

U dosta mirnoj utakmici nakon nekoliko propuštenih prilika (dvije vratnice) gosti iz Bestovja postižu preko Avseca i Borića golove za vodstvo od 2:0. Kada su svi mislili da će gosti otići mirno na odmor u poluvremenu, domaćini, zahvaljujući nesmotrenosti Bestovjana, zabijaju za smanjenje vodstva.
Stvari su došle na svoje mjesto kada je Avsec iz SLOBODNOG UDARCA :-) zabio za 1:3, a poljuljanog domaćina Tenšek s dva efektna pogotka nokautirao. Tek da domaći navijači ne ostanu razočarani Kegljević u samom finišu nabačenu loptu sprema za konačan rezultat 2:5.



3 komentara:

Anonimno kaže...

a jeste slinavci-pozz od Jagera i cestitam svima na odigranoj tekmi i spremljenim bodovima!!!

Anonimno kaže...

Je l vam Rakov Potok dao pušiti???

Anonimno kaže...

a jbga dečki... umjesto da nam maknete konkurente s leđa vi im dopustite da nam se opasno približe... i brezarić i rakov potok... tko je sljedeći? orešje? dajte se trgnite malo...